Nytt pennskrin 8-)

Idag fick jag ett nytt fint pennskrin av pappa :-) Det är från Gucki (jag vet att det står Gucci på men det uttalas Gucki, för er som inte vet) så jag är jättenöjd! Han har varit i Florens över dagen och köpte den till mig där.
Perfekt pennskrin ;-)
Man kan även experimentera med andra föremål att ha i pennskrinet, och som ni ser testade jag min mobil, en tejprulle samt ett kautschuk.
Den här gången tog jag med mitt digipass. Som ni märker är det här skrinet perfekt att lägga viktiga saker i. Ett tips är att fylla det med exempelvis mobil, pengar, nycklar och busskort och ta med på fest. Allt är lättåtkomligt och komprimerat till en punkt. Dessutom ser det snyggt ut med Guckimärket på locket. Jag älskar att testa nya saker med föremål och använda dem till saker som är bortom deras egentliga syfte. Man lever bara en gång, så det gäller att vara innovativ när man kan och ta vara på alla chanser man får. Ni vet ju hur det latinska ordspråket lyder: Carpe diem! Så ut och lev livet nu och fånga dagen ;-)

En timme kvar - taggar


Tror ni alla vet vad som händer om en timme - Eurovision song contest 2012. Popcornen är poppade och pannbandet är på. Det här kan inte gå annat än bra. Loreen, jag håller tummarna för dig.

Outfit of the day - Blue like the ocean


Hittade en blå jeansshorta. Funkar finfint att posea med. 
Blått är flått.
Bara det är blått funkar det, paraply och Ikeakasse går också bra.
Blev lite trött, la mig ner och vilade lite.
Redo att posea igen.
Trött igen.

A woman's heart is a deep ocean of secrets

När jag såg att vi har läsare mitt i Kyrksjön blev jag sugen på att bada. Men jag nöjde mig med att sätta på mig badmössan. Alltid något liksom ;-)
Nu är det så att det faktiskt är little Saturday (lill-lördag) idag. Så självfallet blir det utgång för mig och Karro. Vi ses i dimman ;-)
Cheers! :-)

Här sitter jag och chillar

Plugg på Stadsbiblioteket.

Tisdagskrök

Klockan är nio så jag ska strax hoppa i säng. Jag tog mig en liten sängfösare innan, en härlig mojito som ni ser här nedan. Jag lever även efter mottot: party like there is no tomorrow, och krök är ju en slags fest. Jag struntar i att jag inte är på en nattklubb eller något liknande, bara man får kröka är jag glad ;-). Jag älskar att kröka och experimentera med min alkoholtolerans. För att bli en van krökare måste man göra det ofta, helst varje dag. Men glöm inte att ta varannan vatten! ;-)

Krök ;-)

Varannan vatten.

Krök ;-)

image description

Varannan vatten.

Krök ;-)


Our official fan page

http://www.facebook.com/CottenochKarro
För att det inte ska uppstå förvirring, vilken som är vår riktiga fan page, här har ni den. Det är länken ovan som gäller, ingen annan, oavsett vad det är ni har hört.

1 like = 1 prayer. Like if you want to help people in need, and be a part of changing the world.

You can also like if you find this old couple cute. They have been married for 60 years, and are still in love.


Your like is meaningful.

Dagens hair look

Så här ser jag ut idag. Jag kände för att göra en förändring med något i mitt liv. Och man måste ju börja någonstans. Som sagt älskar ju både jag och Karro att exprimentera och testa nya saker. Men det är inte bara för utsidans skull jag gör det, att ha håret så här fungerar även som en funktionell varm mössa. 

Mitt skrivbord på datorn

Om ni inte ser vad det står :

Live for today

Be yourself

Love

Take risks
Och i de gula komihåglapparna :

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring


Live your own life


Spread Love


Live, laugh, love


Live like you would die tomorrow, learn as if you would live forever


Love like you've never been loved



Det är saker som jag aldrig vill glömma, och saker som jag vill bli påmind om varje dag.

Kattkärlek

Ni kommer inte tro det, men även jag har en katt. Jag älskar den katten och vi är rätt lika som ni kan se. Just nu ligger vi och chillar (aka tar det lugnt) på balkongen. Jag kallar den "hen" eftersom jag inte vet könet än. Det skulle kännas som en kränkning mot den att se efter. Den ser dessutom lite ut som en höna så det passar ju bra.


Här har ni videon som jag har försökt att ladda upp

Och som jag skrev i förra inlägget, ha överseende med the rings of onion.

Grattis fina Edvard

Nu ska vi fira fina Edvard som fyller år. Vi har köpt ett sex-pack som present. Njut nu av ölen, det är faktiskt bara en dag i livet man fyller 19 den 19 maj.


Just drinkin' some beer

 

We are drunk. And please don't judge us, we know that it is early to be drunk before 6. But as Tupac's beautiful words say, "If you don't know me, don't judge me".

 


Här är videon när jag dansar till Levels, min favoritlåt just nu

Ursäkta lökringarna, men det var otroligt svettigt att dansa i en så tight tröja.
Uppdatering : såg nu att klippet inte funkar.. Men ha tålamod kära fans, I'm working on it!

The mission continues...

Fasiken också. Jag har spelat in en video när jag dansar och taggar, men jag förstår inte hur man lägger upp den? Om ni vill se den, säg hur man gör för att lägga upp videos! Men som tröst får ni en bild så som jag ser ut just nu. Håller på att byta om och bestämma för vad jag ska ha på mig ikväll när jag ska ut och festa.
(Om ni inte ser det så står det "The mission continues..." på tishan.)
Nu ska jag inte vara ledsen över att jag inte kunde lägga upp videon, ikväll ska jag bara ha kul. Men kom gärna med tips på hur man lägger upp videos! 8-)

Loneliness

Jag var tyvärr ensam på tennisen idag. Jag skulle spela med en kompis men hon dök inte upp och hörde inte heller av sig :-/.  Det var lite svårt att spela själv men jag kom på ett knep. Det gick ut på att slå en boll så högt jag bara kunde, för att sedan kuta allt vad jag orkade till andra sidan nätet och slå tillbaka den. Det gällde att inte slå för hårt, då det skulle vara för svårt för mig att ta bollen. Jag höll på så i en timme och jag är rätt utmattad nu. Bra tips till er som vill komma i form inför beach 2012 (strand 2012). :-)

Cozytime in the bushes with my cat

Kände mig lite ensam så jag gick och letade efter min katt för att få lite sällskap. Han låg i buskarna, så min enda chans till sällskap var att kravla mig ut i buskarna. Nu ligger vi här och har det så mysigt så. Han är den enda som riktigt förstår mig och kan tyda mina känslor utan att jag behöver säga något. Vi brukar ligga och bara titta in i varandras ögon. Han förstår direkt när jag är ledsen, då kommer han och lägger sig i min säng med mig.

Lillördag (onsdag)

Hej! Läget är såhär: Jag har suttit med ett väldigt ansträngande sudoku hela kvällen och jag lovade mig själv att bli helt klar till klockan 23:59. Testet var upplagt som en utmaning för mig själv. Jag älskar att sätta upp nya mål och utmaningar för att pröva min disciplin. Parallellt med testet hade vi i klassen en biokemi-inlämning som också skulle vara klar 23:59, vilket tyvärr krockade med sudokut :-/. Jag hade naturligtvis velat göra biokemin också, eftersom jag älskar att lära mig nya saker, men man måste prioritera och nu hade jag planerat in sudokutestet flera veckor i förväg, så det kom ju först. Nu ska jag belöna mig själv med en utgång :-). Tyvärr vill ingen gå med mig, men jag älskar att vara i mitt eget sällskap så jag ska göra stan osäker för mig själv.
För att orka med sudokut har jag druckit sju koppar kaffe så jag är lite spidad nu. Taggar så mycket inför utgången!
*Fniss*! Ni kanske inte visste det, men jag blandade i lite vodka i kaffet för att få maximal taggningseffekt! Hoppas på hemsläp ikväll (aka sällskap till dörren). Wish me luck guys!

Hello international readers and relatives!

Here is a map of our most recent 50 readers and their location. As you can see, we have readers in many countries, all over the world.
So I want to say hello to all of our international readers. And of course to all of our relatives in countries far far away.
Hello Belgique and France!
And hello USA and Jerusalem!
And hello Denmark and Canada!
And hello to all of you who are new to this blog, hello and welcome!

Just being fashionable

Since we have readers all over the world I'm going to write in English today. Some days it can be hard to know what to wear. I have a piece of advice to you who don't know what to wear when it is cold outside, and still want to be trendy. Put on something colorful, yet warm, like a coat. It should preferably cover your feet. Put a nice hat on in the same colour as the coat. This is a complete, stylish look that never goes out of style. Make sure your hair is not visible.

Idag var jag sugen på vindruvor

Brände mig lite idag om ni undrar varför jag är lite röd i ansiktet ;-) Fast det matchar ju tröjan rätt snyggt!

12TH OF MAY

 

#swedish#girl#classy#look#computer#computeresia#picoftheday#me#today#saturday

#living#for#the#day#lookoftheday#computerdaily#computermode#blue#beautiful#eyes#red#lips

 


Meet me halfway

image description
I vår vänskap ser vi det som ytterst viktigt att man möts på mitten. Vänskap, precis som allt annat handlar om att kompromissa. And if you're not ready to compromise, how can you be ready for a lasting friendship?

Gratis käk - nästan lika bra som gratis krök

Igår åt vi gratis wraps på donken. Vi bloggade inte om det igår, för att vi inte ville att ni skulle hitta våra wraps. Det var nämligen utspridda wraps över hela stan (det är fortfarande några fåtal kvar). Man fick testa varje smak en gång. Men vi kom självklart på ett sätt att få ut mer av erbjudandet, en så kallad dubbelmanöver. Man hade tio minuter på sig att hämta ut wrapen. Så när den ena hade hämtat ut sin, kutade den till den andra och gav mobilen till den som kutade till kassan och kunde ta del av samma erbjudande. Om ni inte fattar så istället för fyra wraps som erbjudandet gav fick vi åtta wraps helt gratis!! xD Efteråt hade vi tagit mätt och belåten till en helt ny nivå if you know what we mean ;-)

 

 

 


Feelin' flowery today

Idag kände jag mig flowery (blommig). Så jag tog på mig min blommiga hippa scarf och ett blommigt örhänge. Sedan gick jag till en bouganvilla i fönstret och levde ut mina känslor. Jag använde alla mina sinnen förutom smaken. Jag luktade, kände, synade och om jag lyssnade riktigt noga kunde jag nästan höra dem tala till mig. Men jag smakade faktsikt inte xD xP. Jag försökte även måla läpparna så att de skulle likna en blomma, men misslyckades lite :-/. Men som man brukar säga, det är tanken som räknas. Och jag skulle även säga att det är känslan som räknas. Jag känner mig flowery, och det är det som räknas.

Vig forts.

Katterna kom med xD

Hur många päron får du in i munnen?

2?
3?
Eller kanske 5? Det får jag i alla fall, klå det va om ni kan!

Within school- poses of the day


The fantastic four


Ingen mat hemma

Jag har ingen mat hemma. Det finns absolut inget ätbart överhuvudtaget. Det kanske är bra då jag är aeroman, men jag har börjat tvivla lite på den dieten på sistone. Jag får inte så mycket energy (energi) från luften som jag behöver, dvs 1500 kcal om dagen. Därför gör jag vissa undantag ibland och äter någonting annat.
Jag hittade visserligen ett knippe vita sparrisar men jag är inte helt övertygad...
De var hårdare än jag trodde. För att få ner dem behöver jag något mjukgörande som gör att de slinker ner utan konstigheter.
Turligt nog hittade jag en burk rostad lök! Nu blir inte sparrisarna helt ensamma i magen och de slinker nog ner lätt som en plätt. Ser fram emot en läcker ( dock sen :-/ ) lunch nu. Vi ses!

Feelin' sporty today

Idag kände jag mig sporty (sportig). Så jag drog på mig löparkläderna och joggingdojjorna. Sedan sprang jag tre varv runt köksbordet. Nu är jag helt slut och ska ta en välförtjänt banan. När det gäller träning älskar jag att sätta upp nya mål och utmaningar. Idag var utmaningen tre varv runt köksbordet. Imorgon ska jag se om jag vågar mig på tre varv runt huset, som är morgondagens challenge (utmaning).

I am nimble (Jag är vig)

Ni kanske inte visste att jag var vig idag. Vissa dagar är jag faktiskt vig som en katt och andra dagar är jag stel som en pinne.

Feelin' fruity today

Idag kände jag mig så där fruity ni vet ;-).
Jag försökte få in hela äpplet i munnen, men det gick inte riktigt :-/. Ett litet tips till er med liten mun, gör så här en gång om dagen för att töja den!

Jag är en man

Nu när jag har valt att bli transvestit tänkte jag experimentera med lite olika stilar och stereotyper. Vilken stil passar mig bäst?
.
.
.
.
.
.
.
1. The gamer
2. The backpacker
3. The party organizer
4. The hipster
Jag känner mig bekväm i alla stilar men jag är öppen för förslag. Vad säger ni, vilket passar mig bäst? Ge mig dessutom förslag på andra stilar jag kan testa.

Här ligger jag lite casual


New shoes


RSS 2.0