Ska iväg en sväng


Ska ta en promenad med ********. Vill inte berätta vem det är. Lite för privat. Självklart är fashionmössan på.

Liten del av gårdagkvällens outfit


@ Donken


Här är jag på Donken i tisdags. Jag gillar bäst att äta själv då man kan koncentrera sig bättre på maten. Donken känns lite som ett andra hem för mig. Sparade självklart det godaste till sist, saltgurkan.

Just nu


Så här skulle jag se ut utan ögonfransar.

CITY GROSS


Igår när pappa var på City Gross fick han en jättestor påse för att han köpte så mycket. Jag fick den. Man får plats med allt man behöver. Ska ha den som skolväska framöver. Adorable.

Dragon shoes (drakskor)

Precis hemkommen från en runda på stan. Hittade mycket fint. Det som föll mig lite extra på läppen var dessa hippa dragon shoes. Sköna och snygga. Men så var det en liten detalj som gjorde att jag inte kunde köpa dem. Priset. Så tips till alla er med lite bättre ekonomi än jag, gå till Myrorna på Adolf Fredriks kyrkgata! Fort som bara den innan de är borta. Det är limited edition, så pass på!

Bekymrad

Livet är så jobbigt ibland.

COLDPLAY


Sitter och myser i min Coldplaytröja samtidigt som jag lyssnar på Coldplay. Jag älskar Coldplay mer än någonting annat på denna jord. Det kan omöjligt finnas någon som älskar dem mer än jag. Många tror nog det, att de älskar Coldplay mer än jag, men så är det inte. Jag är deras största fan. Jag kan alla deras låtar utantill och brukar alltid lyssna på Coldplay när jag har mycket känslor inom mig som behöver sättas ord på. Jag ska gifta mig med Chris Martin om några år. Bara jag får träffa honom så att han kan få se hur stort fan jag är och hur mycket jag älskar honom så kommer han ge mig samma kärlek tillbaka. Det vet jag.

God morgon

Här är jag alldeles nyvaken iklädd mitt favoritnattlinne. Det är lite stort så det åker ner av sig själv, vilket jag tycker är väldigt fint och avslappnat. Ju mer hud man visar, desto större är chansen att outfiten blir lyckad. Bara ett litet tips.

Äntligen fredag.


Nu är det äntligen vår. Och efter en lång vecka ska jag fira både fredagen och våren, med en flaska kallt rosé och en aladdinask. Planen var från början att gå ut, men jag ändrade den i sista sekunden. Jag har det ju mycket bättre här. Perfekt med lite avkopplande tid för mig själv nu efter en påfrestande vecka.

RSS 2.0