Veckans outfit - Purple rain

Som ni vet handlar fashion (mode) om hur man matchar. Idag körde jag på purple (lila) fullt ut.
Fashion-pose i sängen.
Visar axeln lite sensuellt sådär, bar hud går alltid hem ;-)
Testade lite nya vinklar, och denna har jag aldrig testat förut. Man lägger datorn på fötterna. Sedan trycker man på fota, och så ska man snabbt som sjutton, innan bilden hinner tas, kasta sig bakåt och se lite relaxed (avslappnad) ut.

Att le utan tänder med öppen mun

Som jag lovade, att le utan tänder, med öppen mun. Förklaring överflödig, tror ni fattar.

Transvestite (transvestit)

Jag har hört från många att jag liksom Scarlett Johansson har tydligt androgyna drag.
Jag har också upptäckt det själv. Därför ska jag bli transvestite (transvestit).
Det är dock inget man bara blir för att man förändrar sitt yttre. Jag ska även börja prata som en man, lukta som en man och ragga på brudar som en man. Jag måste börja umgås med män för att se hur de beter sig. Det kanske blir tufft, men det kommer gå. Allt handlar om att ta controle över sitt psyke. Har jag bestämt mig så har jag.

You can call me the lion woman

I just came home from a model thing. It was really fun. We took a lot of cool pictures. Now I'm tired. I think I'm going to rest. But I can't choose between my bed and my couch. They are both so comfortable.

Lista

En sak som jag inte tror att många vet om mig är att jag älskar att göra listor.
Här är listan jag gjorde senast:
Inköpslista:
Bröd
Smör
Ägg

Att le med bara tandköttet

Du kniper fast underläppen över tänderna på överkäken samtidigt som du drar upp överläppen så mycket du kan (samma teknik som i förra inlägget). Imorgon ska ni få lära er att le utan att visa tänderna med öppen mun ;-)

Classic tisdags-krök


To smile without lips (Att le utan läppar)

Ska snart kila iväg till plugget, men först ska jag lära er hur man ler utan att visa läpparna. 
Dra ut underläppen. Lufta. Det ska bli så torrt det går. du som inte har tålamod kan torka av med en tröja eller något.
När det är så torrt det går lyfter du upp läppen.
Du använder båda händerna för att liksom vika in den mot tandköttet.
När du vikt in underläppen drar du snabbt in överläppen på samma sätt. Här behövs inga händer. För mig gick det steget så fort, så jag kunde tyvärr inte visa på bild hur jag bar mig åt. Men i alla fall, här ovan ser ni resultatet! Imorgon går jag igenom hur man ler med bara tandköttet.

Well hello there

Right now I am writing in English. I have relatives in Russia, Canada, Germany and Greece. That is why I am writing in English. But also because we want to attract international readers. So hello the whole world! I am sitting on a chair right now. It is pretty comfortable. But I think I am going to sleep soon. I am pretty tired. But first I have to brush my teeth. I am looking forward to the weekend. I am going to party then. I love to party. And I love my friends. And of course I love to party with my friends.
xoxo

God morgon

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: ju mer mönster, desto bättre. Här är min säng för tillfället. Bäddade rent igår. Jag tog de finaste lakanen jag kunde hitta. Nu matchar det fint till väggen också. Sedan för att maximera effekten tog jag även på mig prickiga pyjamasbyxor.


Gör allt utom att plugga


Hippie Rock

Peace, Love and Understanding. Sex, Drugs and Rock 'n roll. Två så fina filosofier. Men ack så olika. Visst vore det underbart om man kunde ta lite från varje? Det är tur att allt är tillåtet när det gäller fashion. Och det gäller att våga. Hälften vunnet, hälften försvunnet, som man brukar säga. Så jag har idag valt att göra ett pannband med nitar på, och jag har valt att kalla min look för "Hippie Rock". Jag gjorde rock- och peace-tecknet för att förtydliga kontrasterna, eftersom kontraster är det nya svarta. Vad tycks?

16TH OF APRIL

Testar ett nytt redigeringsprogram ;-)

Ser ni vad det är?

Ser ni vad det är?
Haha det var en purjolök. Jag ska gå på en diet nu endast bestående av grönsaker och vatten.
Äh, jag skojar bara förstår ni väl ;-)
Jag ska bli aeroman. Det betyder att man bara lever på luft. Dessutom ska jag träna jättemycket, för att se hur min kropp anpassas till omständigheterna. Jag älskar ju att experimentera med min kropp och min disciplin. Min kropp är oerhört flexibel, vilket gör att jag kan överleva nästan vilka påfrestningar som helst. Hittills har jag bland annat provat att leva bara på kost innehållande kolhydrater, fett, proteiner, vitaminer och olika mineraler. Det var förstås jobbigt de första tre åren, men de senaste femton åren har det flutit på bra och jag har vant mig :-) Nu ska jag som sagt prova på något jag inte gjort tidigare - bli aeroman. Det är svårt men det kommer att gå. Följ min kropps utveckling mot de rådande kroppsidealen här på bloggen!

Kaka söker maka (kakans väg in i munnen)

Jag åt just en kaka. Jag trodde inte att jag skulle hinna fota när jag åt kakan, att jag skulle sluka den i ett nafs som jag brukar. Men för er skull tog jag det lite lugnt, så att ni skulle kunna följa kakans väg in munnen. Som ni ser på sista bilden är jag nöjd och belåten :-). Jag älskar kakor och äter det hela tiden (när jag inte äter bullar, godis och glass). Jag bara trycker i mig. Jag tror inte att det finns någon som äter så mycket kakor som jag ;-)

Inredningstips

Ställ saker med samma färg bredvid varandra. Det ger en mer harmonisk feeling. ;-)

 


Tips för er som inte har så mycket att göra på lovet

Leta upp en blå lysande stol. Sedan är det bara att posea loss! Exprimentera och testa nya saker. Men glöm inte att ta av dig jackan!

Livin' on the edge you know

 

Life is short. Så varför inte leva farligt när du kan?

 


10 saker ni inte visste om mig (Karro)

1. Jag gillar att visa tampongsnöret när jag badar
2. Jag brukar ibland skaka pattarna så att läraren ser
3. Jag brukar väcka mamma och pappa genom att låtsas att jag är en katt
4. Jag brukar sticka ut huvudet genom fönstret och vråla "god natt" varje kväll klockan nio till hela grannskapet
5. Jag brukar ragga på killar genom att gapa
6. Jag kallar mig själv "en annan" istället för "jag" när jag pratar
7. Jag kan inte titta vuxna i ögonen
8. Jag svarar aldrig när jag blir tilltalad
9. Jag tycker att det är skönare att lägga mig ned i ankarliften och bli släpad uppför backen. Folk frågar om jag behöver hjälp, men jag svarar såklart inte
10. Så fort någon ska någonstans brukar jag fråga om jag får följa med

Summering av gårdagen + tips

Bild från gårdagen på Rose. Vi träffade bland annat Sofia, Emma, Greger, Rebecca, Larsa, Agnes, Lena, Henke, Niklas, Markus, Viktor, Sofie, Emelie, Malin, Björne, Roger, Felix, Esbjörn, Tompa, Kristin mfl. Det var jätteroligt. ;-)
Och här kommer ett tips som vi varmt rekommenderar : öl + fest = kul
Om man inte gillar öl går det bra med vin till exempel. Så tipset generaliserat: någon form av krök + fest = lyckad kväll

Ingen fest utan för och inget för utan fest

För - check
Fest- på g

Blogg-update kommer sen


Öl är gott


Krökar xD


Alldeles nyss

Jag klättrade upp på Alviks högsta punkt och njöt av utsikten. Där kan man blicka ut över det vackra torget och andas in den härliga atmosfören. Om ni kollar noga på bilderna ser man till och med tvärbanan! image descriptionimage description

The most beautiful make up a girl can have is her smile


Idag fyller fina Max år!


Poser

Jag håller på att öva på lite poser. Vilken tycker ni är snyggast? Jag kan liksom inte bestämma mig. 
Så här ser jag ut när jag tittar på bilderna och försöker se vilken pose som passar just mig bäst.

Instagram <3

Testar mobilblogg. Här är en bild som jag fixat i instagram. Jag gjorde så att fokus ligger vid pannan/hårfästet då jag anser att det är mina starkaste drag. Jag valde den orangea tonen för att matcha vårt tema här på bloggen.

 


Då rullar (ordvits xP) jag iväg till bilverkstaden med min BMW!

Bära däck var tungt. Här vilar jag lite med ett däck på bakluckan. 
Mera vila.
Bära igen.
Det var svårt att få in dem i bakluckan.
Håller nästan på att ge upp.
Så till slut går det.
Utmattad. Vilar bland däcken.
Redo att fara iväg, jag och min fina BMW.

:-/

Kände mig lite såhär idag när jag lyssnade på "Hallelujah" på radion. Lyckades fånga en bild på mig när jag satt där. Det kändes precis som att vara med i en sorglig musikvideo :-/

Tjaffan. Vi kanske är tillbaka.

Jag funderar på att börja med snedbena. Men det är en slinga som så förbaskat lägger sig i mitten. :-/

RSS 2.0