Drar till sydligare breddgrader

Nu åker jag till Sri Lanka. Min reseoutfit är både bekväm och fashionabel. Kepsen har både inbyggd fläkt och nerfällbara solglasögon. Så det blir dåligt med bloggande från min sida ett tag. Ni får nöja er med Karro fram till den åttonde januari. Då kommer jag hem. Och självklart har jag med mig kamera för att dokumentera mina bravader.
Hej så länge.

Leopard

Ska på fest ikväll. Har alltid tyckt att bästa festmönstret är leopard. Så här är kvällens outfit.

Veckans tips

Veckans tips är till alla er som också älskar mönster, men som kanske inte råd att köpa dyra mönstrade kläder, utan får nöja sig med basplagg som vanliga jeans. Jag är en av de lyckligt lottade som har en vit katt. Vita katter hårar väldigt mycket. Min katt har en favoritfåtölj. Idag kände jag att jag ville piffa till mina vanliga jeans. Då satte jag mig i den fåtöljen. Och vips så är byxorna som nya, med ett unikt mönster som liknar måsar. Måsar är vackra.
Till er som inte är lika lyckligt lottade som jag med en vit katt, gå till närmaste person du känner som har en vit katt och slå dig ner där katten brukar befinna sig.
Tack Konrad. <3

God Jul


Tänkte passa på att önska er alla en riktigt god jul.

Fick denna pannlampa och sportbh i julklapp. Så vad passar inte bättre denna julnatt än att ta en joggingtur i skogen? Ska bara ta på mig sportbhn först.

ALLTSÅ SORRY ATT VI INTE HAR SKRIVIT PÅ LÄNGE, ÄR JÄTTELEDSEN! FESTBILDER FRÅN IGÅR

Här står vi och taggar till för fest.
ROCK ON FÖR FAN!
\m/(-.-)\m/
PÅ VÄG TILL FEKKE! Haha vi bad en kvinna på tuben ta kort på oss när vi taggade, det här blev resultatet ;-)
... haff
mitt haff :-P

Naglar



Har spenderat dagen med att få naglarna fixade. Fick dem precis som jag ville ha dem, lite lagom avskavt (det ger ett väldigt laid-back intryck som får folk att tro att man inte bryr sig och knappt lagt ner någon tid på att fixa naglarna, även fast man lagt ner timmar). Sedan är det ju också väldigt trendigt med bilder med mycket händer, så då slog jag två flugor i en smäll och fick till en trendig bild med mina nymanikyrerade naglar.

Kul på bowlingen igår :-)

 mys med kloten!

 passade på att chilla :-)

 Fick var sitt klot på tån, ajaj :-(

Zebra


Idag är det zebramönstrat som gäller. På huvudet har jag en bikiniöverdel, här som pannband. Väldigt fashion.

Veckans låt

Dålig uppdatering idag men det kommer. Imorgon är vi tillbaka som vanligt. Men lägger upp en veckans låt iallafall. Tillägnad Irandokht.

Oh, her eyes, her eyes, make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair, falls perfectly without her trying
She's so beautiful, and I tell her every day

Yeah, I know, I know, when I compliment her she won't believe me
And it's so, it's so, sad to think that she don't see what I see
But every time she asks me do I look ok, I say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are(yeah)

Her lips, her lips, I could kiss them all day if she let me
Her laugh, her laugh, she hates but I think it's so sexy
She's so beautiful, and I tell her every day

Oh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change
If perfect's what you're searching for then just stay the same
So, don't even bother asking if you look ok
You know I'll say

When I see your face, there's not a thing that I would change
Cause you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Because girl you're amazing, just the way you are
The way you are, the way you are

Hittade ingen bild på Irandokht. Men jag tror att alla som känner Irandokht associerar den med henne.


Frukost


Som jag tidigare skrivit så är frukost väldigt viktigt för mig. Att få i sig den energi man behöver för att orka dagen men samtidigt äta hälsosamt är två av kraven jag har för en bra frukost.

Tillbaka efter runda på stan


Äntligen hemma efter en lång tur på stan. Skulle egentligen köpt julklappar, men hittade bara saker till mig själv. Bland annat fyndade jag dessa skorna på myrorna för endast 40 kronor. De matchar till det mesta, men festligast blir det om man matchar till mycket mönster eller någon av mina tidigare outfits.

den är underbar

 Man kan ha den som rock

 Kappa

 eller täcke.

Pläd

 

Hittade en jättefin pläd!

Randigt

Jag kör på randigt idag. Som ni vet har jag en fetisch för mönster. Och som sagt ju mer mönster, desto bättre outfit. För att krydda till outfiten lite extra så har jag slängt en randig tröja över axlarna.

God morgon.


Gick precis upp. Har alltid tyckt att jag är som vackrast på morgonen. Då är jag naturlig och utvilad. Håret är fullt av drömmar från den föregående natten som hela jag blir upprymd av. Tänkte fota min frukost till bloggen, men jag var så hungrig så hann inte.


Två fina citat, här representerade av de bästa, Armin och Max.

If you don't know me, don't judge me - Tupac
Follow your heart
Let your love lead through the darkness
Back to a place you once knew

DU måste börja läsa bloggen.

aa jag menar Dig. Lillasyster håller med

Veckans tips


Här är Armin. Armin går i min klass. Jag är så glad över att jag har lärt känna en så underbar person som han är. Och jag är honom evigt tacksam för hans användbara tips och visdomsfulla citat. Veckans tips kommer från honom.
- Ta med dig en matlåda till skolan och fyll med mat. Tejpa med tejp runt lådan så att inget rinner ut. Du är nu redo för en runda på stan eller vad det nu är för äventyr du vill ge dig ut på (träna i Armins fall), utan att behöva betala en förmögenhet för en lunch som ändå inte kommer upp till skolmatens nivå. Bara att slå dig ner på närmaste parkbänk eller busshållplats och börja kalaset.

Om du inte nöjer dig med en låda, ta då med en eller flera ICA-kassar (NK-påsar för er som vill vara lite mer classy) till skolan som du då fyller med mat. Detta kan räcka till en eller flera middagar för hela din familj.

Tack Armin. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Vi ser alla som mäktigast ut underifrån


Har precis tvättat håret. För ovanlighetens skull. Men ibland får man faktiskt festa till det lite. Som bloggare känner jag ansvaret att kommentera gårdagens spektakulära paradise hotel-final. Emanuel vann. Den här generationens Tomas Di Leva. Han kommer gå långt. Fast svårt att uppnå Tompas nivå. Ska äta frukost nu. Det är väldigt viktigt för mig att få en bra start på dagen med en nyttig frukost.
/ Petra

ylle

Fick de här ylleshortsen av mamma. Under har jag yllelångkalsonger och som topp en svart t-shirt. Tack finaste mamma, du om någon vet vad jag behöver<3

Rutigt


Dagens outfit - Jag kör på rutigt idag. Inspirationen kommer från min pappa. Jag har alltid varit ett stort fan av mönstrat. Ju mer mönster, desto bättre outfit. Gärna i olika färger också. Lite lagom crazy sådär men samtidigt väldigt casual.

cotten

 Är också lite lökig. Men ska inte ta en dush. Ska chilla med min apelsin istället. Och tacka gud att den inte luktar som skolans päron.

Karro

Är lite lökig. Ska ta en dusch. P.s. drog upp mitt vänstra ögonbryn för att se lite mer laid-back ut.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0